Thursday, April 05, 2012

Häid pühi

Karjääris elu keeb. Esmaspäeval algas suur puurimis projekt (exploration and grade control), mis kestab ilmselt kuni lume maha tulekuni (uue lume, vana peab enne ikka ära sulama :). Uusi inimesi sagib kontoris palju ringi, lõuna ajal on tegemist et tipptunnil lauas kohta leida.

Teispäeval käsin hokit vaatamas. Hetkel on käimas play off`i poolfinaal. Edasi pääseb 7 mängust parim, ehk siis 4 võiduga saab edasi. Esmaspäeval lõunalauas selgus et olin võitnud pileti teisipäeva mängule. Mäng oli vägev! Võitisme 8:2. Nüüd lahutab skellefteåt finaalist veel üks võit.

Kolmapäeval oli karjääris väike aktsioon nimelt teisaldati valgustusmast. Kraanaga tõsteti mast ülesse ja siis kahe laaduri abil transporditi mast uude asukohta. Vägev! Pole just tavaline toiming karjääris.

Neljapäeval oli kontor pool tühi. Paljud võtsid juba neljapäeva vabaks et saaks pikalt pühade ajal tähistada. Mina võtsin vabaks järgneva nädala (esmaspäev on vaba nii kui nii) ning reisin Sandraga juba 7 aprillil Egiptusesse. Nii et nüüd tuleb blogisse veidi pikem paus.

Kaunist kevadet ja ilusaid pühi!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home