Monday, October 29, 2012

Boda Borg


Esmaspäeval (22 oktoober) oli meil fika ajaks valmistatud tort. Kaevanduses veega võitlejatele. Tort ise oli tehtud pumba kujuline. Ülimaitsev oli. Valge šokolaadi kreem, trühvli kreem ja vaarika moos. Kõik head asjad koos. Nämm nämm.

Õhtul tuli Chris külla et arutada St Barbara pidu.  Ega see enam kaugel pole ja peab vaikselt  hakkama valmistuma. Plaan on pidu pidada 7 detsember.

Reedel tuli Perile vend külla. Hommikul sõidutas Per mind tööle et saaks hiljem minna Kallele lennujaama vastu ja õhtul kell 15.00 tulid nad mulle järgi. Suundusime Skellefteåasse, et sukelduda seiklusmaailma. Nimelt on siin asutus Boda Borg.  Erinevad  takistused ja ülesanded mis vajavad lahendamist ning mõningad ülesanded vajavad meeskonnatööd. Miinimum inimeste arv on 3 ja maksimum 5.

Kõigepealt saad registratuurist kaardi millega saad avada ruumi esimese ukse. Lähed ruumi ja siis pead nuputama mis seal tegema pead. Kui saad ülesande edukalt sooritatud läheb toas roheline tuli põlema ja saad liikuda järgmisse ruumi. Iga ülesanne koosneb kuskil 3-4 ruumist. Meie ei suutnud ühtegi ülesannet lõpuni teha. Sest kui sa näiteks kolmandas ruumis ülesandega hakkama ei saa siis süttib toas punane tuli ja pead jälle minema esimese ukse juurde ja kõik otsast peale.

Kõige ägedam oli minu meelest laserituba, kus pidid laserite vahelt läbi ronima. Oli ka mõtte ülesandeid näiteks oli tuba kus oli seinal 10 tähekest. Igal ühel oli erinev arv nurgakesi. Proovisime vajutada erinevaid tähti, aga nii kui nuppu vajutasime läks tuli punane tuli põlema ja pidime jälle algusesse minema.  Kokku oli umbes kuskil 15 erinevat ülesandetuba. Proovisime kõik läbi no vähemalt esimesed toad  J. Möllasime miski 2h ja siis hakkas väsimus ennast ilmutama ja otsustasime koju minna.

Laupäeval sõitsime Umeåsse, sest Peril ja Kallel oli sulgpalli võistlus. Kuna Per sai eelmise aasta lõpus eliit klassi seisis tall ees esimene mäng ning paariliseks valis ta oma venna  kes on ühe astme nõrgemas klassis. Esimese mängu nad võitsid. Teises mängus sattusid nad loositahtel kokku turniiri esireketitega. Esimese seti nad kaotasid. Teise võitsid ja kolmas sett, oi kui põnev oli. Alguses jäid 4:0 taha siis võtsid järgi ja läksid juhtima. Seisult 18:18 olid mul adrenaliin täiesti laes.  Kahjuks pidid nad seekord siiski tunnistama vastaste paremust ja lahkuma platsilt kaotusega. Aga posid olid tublid tegid tubli võistlused.

Sellega oli neile võistlus lõppenud ja ees ootas kodutee ja pidu Bolidenis. Nimelt tähistas Herbet oma sünnipäeva. Jõudsime peole viimasel minutil just siis kui rahvas hakkaks söömist lõpetama nii et saime ka kõhud kenasti täis. J Edasi tants ja trall. Koju kuskil kella 2 paiku.
Pühapäeval mängisime playstationit mängu nimega Rayman. Väga lahe oli. Sai kolmekesi koos mängida.  Kella 15.00 läksid poisis sulgpalli mängima ja mina sain kodus rahulikult toimetada.

Meil tuli ka reedel uus ports lund maha, nii et maa on jälle valge.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home