Sunday, September 02, 2012

Korterijaht vol2


Esmaspäeval käisme Skellefteås  veel ühte korterit vaatamas. Selle müügihind oli 290 000 sek. 3 toaline ja täielik uuenduskuur tehtud 2011 aastal. Korter oli väga kena. Leppisime kokku et hoiame silma peal.
Teisipäeva õhtul siis pidi algama esimese korteri telefonioksjon (müügihind 225 000 sek). Kell  10 hommikul sain Per`ilt sõnumi, et esimene pakkumine on tehtud 200 000. Panime 5000 üle. 30 min uus sõnum, et hind on juba 220 000 sek.  Otsustasime et ootame õhtuni ja vaatame mis seis siis on, sest alguses öeldi et toimub õhtul ja mitte tööpäeva keskel.

Kell 16 koju jõudes kuulsin Peril`t et hind on juba 260 000 ja kui hind oli 270 000  siis maakler helistas ja küsis, et kas me oleme veel konkurentsis. Vastasime et mitte.
Panustame parem korterile kus on täielik remont tehtud. Muidugi läheb selle hind ka kõrgemale, aga see on vähemalt seda väärt.

Kolmapäeval olime kutsutud Bob Powersi juurde BBQ le. Kokku oli meid 6 inimest. Sõime grill liha, juurvilju ja magustoiduks marjakook jäätisega. Õhtusöögi lõpetasime UNO ga J

Neljapäeval käis meil karjääris kiirabi. Nimelt oli üks mehaanik kaevanduses parandamas masinat ja ma täpselt ei saanud aru kas tema või keegi teine oli auto parkinud kallaku peale ja see auto hakkaks alla veerema ning mehaanik jäi kahe masina vahele. Õnneks ainult kättpidi sest ta töökaaslane nägi kui auto hakkas liikuma ja jõudis ta veidi eemale tirida. Päris jube ikka.

Laupäeval kutsusime külla Tina, Kennethi, Lena ja Luc’i ja tähistasin oma esimest aastat Rootsis ning Per näitas oma korterit. Õhtu kujunes rahulikult sõime jõime ja mängisime kaarte. Kõigepealt sabotöör ja siis Uno. Lena lahkus kuskil 22 paiku ja jäime viiekesi. Algul mängisin UNOt niisama ilma punktideta. Siis aga otsustasime punktide peale mängida. Keegi ei tahtnud eriti punkte lugeda kuna õlled juba sees, siis ega see pliiats enam kõige teravam ei olnud.  Kes UNOt on või ükskõik mis kaardimängu on mänginud teavad, et eri inimestel on eriarvamus reeglitest. Üks reegel milles kokku leppisime oli see et kui sul tekib kahtlus et keegi teeb sohki võid teda süüdistada ja siis kui sul on õigus peab see inimene karistuseks kaks kaarti ülesse võtma ja kui ta mängis ausalt võtab süüdistaja ise kaks kaarti ülesse. Mäng algas ja mina ning Tina võitsime kaks esimest raundi. Lasime Tinal punkte arvutada, kuna tema oli kaine autojuht ja pea kõige selgem. Kolmanda mängu võitis Luc ja kui Tina oli punktid kokkulugenud hakkas Luc punkte uuesti ise üle lugema. Meie siis ütlesime, et kuule mis sa teed, ole nüüd mees. Viidad siin aega. Lõõpisime, et kas see nüüd käib ka mängu reeglite alla, et sa arvad et Tina teeb sohki ja kui sa loed sama arv punkte kokku siis Tinal oli õigus ja sina pead karistuseks kaks kaarti ülesse võtma. Selle peale ütles Luc et ei tema ei võta , et ta lähe siis koju.

 Me jäime kõik suu lahti vahtima, et mida asja mees? No ütlesime siis et olgu see oli hoiatus, et kui sa tahad siis loe ise punkte, aga kui sa hakkad teisi üle kontrollima  siis sa süüdistad neid valetamises ja selle trahviks tuleb kaks kaarti. Saime siis mänguga jätkata ja paaril korral kenasti punktid loetud kõik koos kuna punkte oli vähe. Aga siis tuli kord kui jälle oli palju kaarte ja et asi rutem läheks andsime kaardid Tinale lugemiseks ja loomulikult võttis Luc kaardid ja hakkas üle lugema. Esimene kord läks tal vist sassi ja siis hakkas teist korda lugema. Meie siis muidugi hakkasime ütlema, et kuule mees, see on mäng ja ole nüüd normaalne ja karistuseks võtad kaks kaarti. Selle peale tõusis Luc püsti ja ütles et läheb koju. Mina siis vastasin selle peale et OK. Ning ta läkski. Kõik olid sellega nõus. Mängisime neljakesi edasi. Vot siis sellised mängijad meil siin :D

Järgmine nädal läheme jälle korterit vaatama.


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home