Monday, November 14, 2011

Sandra külaskäik

Eelmine nädal möödus tööl välgukiirusega, kuna oli lühike nädal.
Kolmapäeval sain valmis karjääri kolme kuu toodangu plaani ning oma esimese ” ramp`i”(karjääri tee) disaini, mis märgiti neljapäeval karjääris ära. Päris vägev oli vaadata oma kätetööd.

Neljapäeval olin tööl juba kell 6 ja lahkusin kell 12 lennujaama Sandrale vastu. Neljapäeval avasime hõõgveini hooaja. Tegime ise hõõgveini ja maitsestasime seda ka tilga vanatallinaga. Väga, väga hea hõõgvein tuli. Reede oli suur shoppingu päev (mul oli töölt vaba päev). Käisime linnas poode uudistamas ning õhtu möödus saunaga ja loomulikult jalgpalli seltsis.

Ettevalmistus mänguks. Tiim Estonia toetuseks sini, must, valge.



Mnjah. Emotsioonid, emotsioonid


Rahustuseks väike piljard





Laupäeval oli plaanis tõsine pubiralli. Alustasime Tina juures väikeste õlledega ja mängisime sabotööri. Kell 21.00 asusime missioonile. Esimeses pubis, Old Williams, leidsime kenasti laua ja lasime õllel hea maitsta. Järgmiseks plaanisime minna alles kaks nädalat tagasi avatud pubisse. Astusime sisse ja see oli nii puupüsti rahvast täis et mitte ühtegi vaba kohta baaris ei olnud. Otsustasime selle vahele jätta ja minna järgmisse. All Stars, asub kohe eelmise pubi kõrval, aga sinna oli pilet 60 sek. No selle eest saab juba ühe õlle. Ei, järgmine pubi Coasters, Tina lemmik pubi.

Coasters




Rahvast oli vähe ja saime kohe laua ning õlled. Tagasiteel üritasime veel ühte pubi aga ei olnud meie saatus sinna minna. Nii siis tegi Tina ettepaneku, et lähme tema juurde. Tal on õlut, piletit ei ole, saab kohe istuma ja ei pea ka wc järjekorras seisma. Mõeldud tehtud.

Magama saime kella 1 paiku. Pühapäeva hommikupoolik ja pärastlõuna möödus oleskledes. Õhtul mängisime Sandraga piljardit ja väike vesipiip. Ja oligi juba esmaspäeva hommik ning aeg jälle suund võtta lennujaama poole.

Parim nädalavahetus Rootsis!
Igal juhul väga mõnus oli jälle eesti keelt rääkida. Siiamaani on Sandra kõige tihedam mind külastav sõber :) :) ning juba peale jõule on ta tagasi et tähistada uue aasta saabumist. Ou jee!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home