Tuesday, December 05, 2006

Ülevaade

Esmaspäeval (27.11) algas meil kool alles kella 13, nii et hommik oli vaba. Peale kooli käisime Roseiga jõululaadal. Midagi erilist ei leidnud. Laat nagu laat ikka. Vidinaid ja kõlinaid täis. Õhtul tähistasime Heiko sünnipäeva. Ostsime tordi ja küünlad ning palju õhupalle. Muidugi oli vaja kohe õhupalle lõhkuma hakata ja siis neid veel küünla peal põletama :D. Sünnipäevaline läks juba varakult magama kuskil kümne paiku :D.
Teisipäeval alustasin juba veidi õppimisega, kuna esmaspäeval eksam. Eriti kaugele ei jõudnud sest aega on veel nii palju ja alati leiad midagi muud huvitavamat tehaJ.
Keskkonna loengud on suht igavad, kuna loeng on ainult slaididelt maha lugemine. Seda suudaks mina ka teha. Paljud lahkuvad koolist varem ja mõned ei tule üldse kooli. Aga rahvast on loengus alati kuskil 18-20 inimest. Sakslased, kes liitusid meiega keskkonnaloenguks, 5 inimest, nendest olen näinud peale esimest loengut ainult kahte. Nüüd on meil võimalus netti kasutada ka oma pungalos, muidugi peame maksma, aga vähemalt ei pea enam peamajja ronima. Laiendasid vist oma levikuala. Kuid see eest on koolis kasutamisega probleeme.
Nädalavahetuse tegevus oli ainult õppimine. Eksam oli „kirves”
:( Keskkonna eksperti minust ilmselt ei saa :D. Peale kooli käisme jälle jõululaadal ja maitsesime siis ka saksa hõõgveini.
Nüüd on käsil ventilatsioon. Palju huvitavam ja laborid on ka lahedad. Varsti hakkame ka projektiga tegelema, kus ülesandeks kaevanduse ventilatsioon. Seekord jaotati meid gruppidesse ja ei nurise üldse.
Tervitused.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home