Friday, October 20, 2006

Eksamitest

Esimene eksam
Juba eile alustasid kõik usinasti õppimist. Mina puhkasin veel veidi ekskursioonist, pesin pesu panin kõik materjalid valmis ja nii edasi. Täna, pühapäeval tõusin juba varakult, kell kaheksa, käisin saunas, siis poes, et homme mind miski ei häiriks. Õppimisega alustasin kella 12 paiku. Ka Rose õppis täna ühikas (eile käis ta ülikoolis õppimas). Lugesime materjale ja mingi hetk nägin et Rose magab ja polnud pikka pidu ka minul. Silmad vajusid vägisi kinni. Kui ülesse ärkasime oli kell juba kolm :). Seega täna tubli õppimine kella 15 kuni kella 18 ja hommiku poolik ka. Homme pühendan terve päeva õppimisel. Materjal on läbi töödeldud tuleb tähtsamad asjad veel üle korrata. Ülesandeid kardan ma kõige rohkem. Teooriat midagi ikka oskan kirjutada. Õnneks võib arvutustel oma materjale kasutada nii et vaatan veel oma koduülesanded läbi ja teen hulgaliselt märkmeid :D. Kell on hetkel 22:00 ja 30% inimestest ikka veel õpib. Tunnen ennast nii halvasti. Esmaspäeva õhtul oli veel väike konsultatsioon läbi MSN Reisnasluga- veidi kindlam tunne kohe.


Teisipäeval enne eksamit olime juba varakult koolis. Kell 14.05 jaotati eksamilehed laiali. Istusin kõige tagumises reas ja kui nägin et eksamilehel on tagaküljel mingid joonised, teadsin, et head nahka sellest eksamist ei tule. Teooriat oskasin küll, aga kolmest ül olime ainult ühte tunnis käsitlenud. Seega ühte oskasin enamvähem, teist pusisin oma tarkusega ja kolmandaga jäin jänni. Lihtne matemaatika ja trigonomeetria aga ei mäleta enam kolmnurkade omadusi ja seoseid. Kõik olid peale eksamit üpris masenduses. Peale eksamit läksime Tina poole ja tegime paar õlut, hiljem liitus ka Slawek meiega.
Teine eksam. Kolmapäev läks täiega uue eksami materjali lugemiseks. Rock Mechanics. Ja neljapäeval vaatasin ül. ning õhtul käisime jalgpalli ja korvpalli mängimas. Jube külm oli. Sebastian mängis oma püksid ribadeks :D. Reede- eksam oli jällegi kell kaks ja kõik varakult koolis. 2 min enne eksamit nägi soomlast, kes õppis ka meiega koos seda ainet ja teadsin teda Rootsist. Andsin talle oma ül lahenduse lehed skännida. Kui eksami ruumist lahkusin näitas ta mulle „pöial püsti” lahenduskäigust oli kasu :D.
Täna siis, reedel asun Eesti poole teele, et näha oma sõpru enne Aachenisse minekut ja et eksamite vahel veidi lõõgastuda. Esmaspäeval on Surpaci eksam ja kolmapäeval viimane- Maintenance. Homme on Sebastianil sünnipäev, nii et tundub, et täna läheb siin peoks :D. Mina aga pidutsen homme juba koos teiega :D.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home