Monday, February 19, 2007

neljas nädal





Esmaspäeval saime uue projekti, nii et tööd on küllaga ja jutud käivad, et projekti juhtimises saame ka ülesande. Kaks nädalat ainult veel jäänud. Teisipäeval oli meil projekti juhtimise maraton- 6 tundi. Kool lõppes kell 17 ja kell 19.30 algas mälumäng koos õhtusöögiga ja siis hiljem stiili disko „ kangelased ja kurjategijad” või midagi taolist. Minu majast läksin ainult mina. Teised olid veel haiged. Viktoriin koosnes 5 osast. I kuulsate inimeste näod ja tuli arvata kes on. II oli üldteadmine, III- meelelahutus, IV sport ja V õige või vale. Kokku oli 7 võistkonda. Väga palju küsimusi oli UK kohta :D aga viimaseks me ei jäänud. Saime 5nda koha.


Õhtu jooksul müüdi mälumängu loteriile. Ostad pileti ja kui loositakse sinu number. Saad ühe küsimuse ja kui vastad õigesti siis võidad kogutud raha, kui vastad valesti, liigub raha järgmisele üritusele. Meie ostsime kokku pileteid 7 £ eest. Üks meie piletitest loositigi välja. Saatsime kanadaka vastama. Kuna me ostsime piletid koos ja olime nõus raha ka jagama siis võisime teda aidata. Küsimus oli mis aastal ühines USA I maailmasõjaga. Teadsime vastust ja võitsime 30 £. Polnud mitte paha investeering.
Brittidele pole võõras õllekabe :D. Neil on suur laud, kuhu mahub mõlemale poole istuma 5-6 inimest. Mängitakse võistkondadega. Ühel tiimil on õlu ja teisel punane kokteil, mi sisaldab guniess, siider ja mustsõstra mahl. Pole paha jook. Nuppe laual liigutatakse korda mõõda ja ku võtad kellegi nupu siis pean pooleliitrise topsiku tühjaks jooma. Lisaks kabele on mängul veel eraldi reeglid, mida pead silmas pidama. Ei tohi vanduda, karistuseks on joomine, ei tohi vastu võtta(no reciveing) õlle topsi või ükskõik mida. Teine peab selle enne lauale panema ja alles siis on ohutu võtta. Samuti ei tohi näpuga osutada (no pointing), selleks võid kasutada küünarnukki. Ning pead jälgima kella, millises käes pead joomise ajal topsi hoidma. (Kui seier on 12 paremal, siis parema käega ja peale poole tunni möödudes, kui seier on 12 vasakul, siis vasaku käega.) Igale eksimusele järgneb loomulikult karistus. Meie omadest läks Florian mängima ja kohe alguses sai ta karistuseks juua, kuna vandus ja siis veel neli topsi, sest võttis, need käest kätte. Mängu lõpuks oli ta omadega üsna läbi.
Kolmapäeval oli meil ekskursioon kooli lähedal olevasse graniidi karjääri. Pärast seda olime vabad ja saime aega oma dip projektiga tegeleda. Neljapäeval oli meil geostatistika asemel, pealmaa loengud ja reedel ikka tavaline koolipäev.
Laupäeval lõpetasin oma projekti ja õhtul mängisime veidi jalgpalli ja proovisime ka rugbit :D.
Tegime (mina :D) EMC Collected Createst Hits CD. Igaüks (väljaarvatud brittid) andis oma lemmiklaulu ja siis põletasime cd. Eestit läks esindama Ursula – „Mulle meeldib C”.
Saatsin täna (19.02) oma dip projekti e-mailiga ära ja selleks tuleb veel kaks paberit täita :D ja saad kviitungi et oled saatnud :D Hea paberimajandus.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home