Sunday, February 04, 2007

Cornwall

Hei, hei

Kaks nädalat läinud nagu niuhti. Oppejoud on siiani vaga head. PArimad mis meil on olnud. Valja arvatud geostatistika. Isegi britid ei saa aru, mida oppejoud tahab, et me teeksime. Project management on mu lemmik aine hetkel. pole veel kodutood saanud. aga loengud on vaga head ja aeg laheb kiiresti.
Iga paev peale kooli vaatasime Dallast ja nyyd Antti ostis "24" neljanda hooja. Kolmapaeval saime koolist juba kell 13 lahti ja siis hakkasime "24" vaatama. 8 tundi jarjest!!!. Meil on kaks vahetust paeval vaatame meie 24 ja oosel Tina vaatab Dallast ja Slawek tootab kahes vahetuses :D. Yks 6htu kaisime "kohalikus pubis"-see mis meie maja all. mangiseme noolemangu ja parast kui olime lopetanud, tahtsime tahvli puhtaks teha, kasutasime mingit vale vedelikku :D Aga barman oli vaga s6bralik ja ytles, et pole hullu.

Reede kaisime Fallmouth pubis, mina olin meie majast ainukene, teised jaid Dallast vaatama. Kuna pubid suletakse juba kell 12, siis otsustasime et jatkame pidu ooklubis. laksime sinna kuuekesi. Chris laks, DJ juurde ja ytles, et ta saksa s6bral Heikol on synnipaev ja sai tasuita shampuse. :D Siis mina ytlesin Jamesile, et su s6bral EEstist on ka tana ju synnipaev. Ja James lakski kysima ning saime ka teise pudeli:D. JA kolmanda Shampuse said ka mingi suvalise nimega:D.
Laupaeval kaisime samas pubis aga edasi ooklubisse enam ei lainud. Pyhapaeval kaisime neljakesi meie naabritega(sakslased) rannikut vaatamas. Vaga kena! Jargmine nadal panen moned pildid ka. Ja nyyd tagasiteel korra tulime ylikooli netti kasutama.
Neljapaeval kui meie tudengid pidid teles esinema oli kohal hoopis raadio reporter :D ja tana kuulsime juttu raadiost.
Seniks siis jalle koik.
Tervitused

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home