Friday, April 13, 2007

Viimane loeng

Jehuuuu. Täna oli ametlikult EMC viimane loeng, järgmine nädal on presentatsioonid ja eksamid ning siis kolm nädalat case study. Uskumatu kui kiiresti aeg läheb. Neli nädalat veel ja tere Eesti. Esmaspäeval käisime Tina ja ta õega kinos The Queen vaatamas. Kino oli mõnus ja hubane ja mis kõige huvitavam, kinos oli lubatud suitsetada. Ning saalis oli baar, kus võis filmiajal käija näkse ja jooke tellimas. Ja mis eriti tähtis, neil oli 48 erinevat sorti teed J
Teisipäev, kolmapäev töötasin raporti kallal. Oeh, nii raske on mingit infi Venemaa kohta leida. Just allvee kaevandamise kohta. Neljapäeval ja reedel siis olid meil loengud. Väga mõnus õppejõud, seletas ilusti mäemajandust ja oli kannatlik kui pidi midagi vahel 3 korda seletama. Meenutas mulle veidi meie emeriitprofessorit J.
Täna lõuna pausi ajal helistas James Shannonile, et „ Tere helistan Rio Tintost” ma täpselt ei tea mida nad rääkisid, aga lõpuks kui Shannon aru sai, et see on nali ja hakkas nutma. Vaeseke. Ta on meil üldse õrnahingega tipsu.
Laupäev ja pühapäev kuluvad ilmselt õppimisele. Kuid otsustasime, et laupäeval lähme kinno, väike aju tuulutus õppimise vahel, „Music ja Lyrics vaatama.
Ilmad on võrratud. Lausa kahju on aega õppimise peale tarvitada, : ) et mitte öelda kulutada, sest õppimine on kasulik ja teeb targaks.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home