Sunday, April 01, 2007

Aprill :D

Reedel (30.03.) külastasime IHC firmat, mis toodab „dredger`eid”. Ma eestikeelset sõna ei teagi. Laevad allvee kaevandamiseks. Juhtusime tehases olema just siis kui laevale hakati ahtrit paigaldama. Pärast lõunat oli meil väike laeva maksumus harjutus. Pidime tegema pakkumise palju maksab tonn liiva kahel erineval kaevandamis viisil. Ning lõpus saime simulaatori peal kaevandamist proovida väga lahe J! Pärast käisime tuuleveskeid uudistamas ja pildistamas.
Laupäeval käisime paintballi mängimas. Ülikõva. Mängisime kolm tundi. Kokku oli meid 13. meie tiimis oli vähem rahvast, kuid suutsime kahel korral vastaste lipu varastada. Sain ühe kuuliga otse lagipähe :D nii, et mõnus kollane löga oli peas. Pärast läksime poodi, ilma pesemata. Kassapidaja vaatas mind veidi muiates. Õhtul tegime väikse grilli. Kuskil kella 22 paiku paluti meil veidi vaiksemalt olla. Kolisime siis tuppa. Mina läksin magama kuskil kella 12 paiku ja uinusin silmapilkselt, ning ei kuulnud, kui teised lahkusid.
Hommikul ärgates oli meie ukselinkide alla pandud puutoikad, nii et me saanud uksest välja. Rose ronis aknast ja vabastas uksed. Arvatavasti oli selle taga K.P nii et me blokeerisime siis tema vaguni uksed. Kuna kaikaid polnud ilmselt piisavalt, siis teistel majadel määriti ukselingid majoneesiga.
Esmaspäeval algab meil nelja päevane ekskursioon ja siis on pikad pühad, ning Sandra tuleb mulle külla :D. Rose ja Galen lähevad samal ajal Hispaaniasse, nii et vagun on täiesti meite päralt. Saime teada eksami ajad. Juba 18 aprill on esimene ja viimane on 20. Ning siis case study kolm nädalat.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home