Sunday, September 17, 2006

Nädalavahetus

Nädalavahetus.
Hurraaaaaaaa!!! Reede saime koolist tulema kuskil kuue paiku. Saime ülesande varem valmis, aga kõik tahtsid veel e-maile chekata. Oleksime vist isegi kauem olnud, aga meid visati koolist välja :D Ei mäletagi, millal viimati reedesel päeval nii kaua sai koolis oldud.
Järgmisest nädalast algab meil Applied Rock Mechanics. Samuti hommikul kella 9 kuni õhtul neljani. Aga kui ül. valmis ei saa siis kasvõi öö otsa :D
Reede õhtul käisime korvpalli mängimas. Lahe- pole pea 6 aastat vahepeal mänginud ja nüüd siis jälle. Õhtul käisime Soome ühes ööklubis, „oopera” oli vist nimi, tantsimas.
Laupäeval magasime mõnuga kella 10.00 ja peale lõunata käisime väiksel turismireisil nn. Soome linnas, mis asub väiksel saarestikul. Õhtul käisin jälle korvpalli mängimas ja lausa kaks korda. Tulin just peale esimest mängu dušši alt, kui teised, kes enne ei käinud tahtsid minna, aga neil ei olnud piisavalt mängijaid. Ja nii siis vahetasingi jälle riided ja tagasi platsile :D. Õhtul käisime kohalikus pubis ja tagasi tulles istusime veel veidi köögis, kus kohtasime soomlast, kellega puhusime juttu kuni 4 hommikul. Köögis on meil TV3 kanal. Nii et on võimalus kuulata eesti keelt. Ja kohtusin ka ühe eestlasega ja vahetasime põgusalt paar sõna.
Täna- pühapäeval käisime vaatamas kirikuid ja katedraali ja jalutasime mere ääres. Õhtul vist jälle palli mängima. Ning homme algabki taas jälle kool.

4 Comments:

Blogger Veiko Karu said...

pilti ka oled teinud?

11:41 AM  
Blogger Aire Västrik said...

Mina ei ole teinud aga teised on. Cannon otsustas sterikida. Nimelt on tal error E18. Selle vea jaoks on olemas isegi oma website http://www.e18error.com/. Vot siis nii.

4:12 AM  
Blogger Veiko Karu said...

ja sa ei ole sellest veast siis veel lahti saanud?

1:17 AM  
Blogger Aire Västrik said...

Nu ma ei hakka kaamerat laiali lammutama, kui pole vastavaid tööriistu. Teised nipid kahjuks ei aidanud.

8:08 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home