Sunday, September 24, 2006

Jätkub...

Nii paljud EMC olnud tudengid on olnud tööl või praktikal kuskil välismaal Tsiili, Aafrika, Austraalia jne. Kadedaks kohe teeb. Ja mujal, peale saksamaa, pole probleemiks kui naisterahvas töötab maa-all. Pean seda Eesti seadust uurima, et kus kohas on meil see öeldud, et ma ei tohi maa-all töötada. Või on see lihtsalt vana põlvkonna uskumus, et naised kasvatagu kodus lapsi.
Reedel oli meil Numerical mine Modeling ja pärast seda harjutused erinevate mäendustarkvaradega. Määrasime lõhede suunda ja pärast valisime sobivat toestust. Peale kooli käisime maaalust kirikut vaatamas. Õhtul sain Reiliga kokku ja käisime linnas ning sattusime tudengite peole. Laupäeval magasime jälle poole päevani ja siis läksime matkama. Kõige pealt metrooga ja siis bussiga linnast eemale. Ootasime bussiga pöördsilla juures. Pole enne sellist silda näinud. Kui sild paigas sõitsime edasi, aga mitte väga kaugele, sest ees oli tõkkepuu ja mundris mees astus sisse ja hakkas midagi soome keeles rääkima. Küsisime, et ka ta ka inglise keelt räägib. Vaesekese näoilmest võis välja lugeda, et see ei ole just tema kõige parem päeva. „ Mingid mõttetud turistid on jälle ära eksinud”. Aga ta seletas ilusti inglise keeles, et tegemist on Military alaga ja meil peab sisenemiseks olema vastav luba. Kuna meil polnud, siis kobisime bussist maha. Läksime siis mööda tuldud teed tagasi ja otsustasime et lähme mere äärde. Sinna aga polnud kerge minna, kuna kõik mereäärne ala on maju ja suvilaid täis ehitatud. Lõpuks peale pikka ekslemist Soome, ei ta kus metsas, jõudsime mere äärde. Tuli kohe põrgupõhja retk meelde, kui me rabas eksinud olime J Aga meie olukord polnud üldse hull, sest püüdsime ainult teed mere äärde leida. Lõpuks linna tagasi jõudes, tegime veel kiired ostud enne poodide sulgemist, käsime hostelist läbi ja siis Pizza baari sööma. Õhtul vaatsime filmi ja mängisime kaarte kõik olid eilsest ja päevasest matkast veidi väsinud. Aga kell liikus edasi ja otsustasime ikkagi välja minna, sest mis siin hostelis ikka passida. Jõudsime kuhugi klubisse, kus naistele oli sissepääs kuni 00:00 tasuta ja saime veel tasuta joogikaardi ka :D. Meestele sissepääs 7 euri. Vedas meil :D, sest kell oli juba 00:01, kui sisenesime. Muusika ei olnud just minu maitse ja kell kaks olimegi tagasi, mõned jäid veel pidutsema.
Pühapäeval oli pesu-ja spordipäev. pesula on meil all. Kaks pesumasinat ja üks kuivati. Pesemien 1 euro ja kuivatist veel ei tea, kuna pesu alles veel peseb :). Esmaspäeval algab jälle uus aine ja nüüd on kool hommikust kella 8- kuni 16-17, nii et ei mingit magamist enam hommikuti.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home