Sunday, September 29, 2013

Mitte midagi põnevat

Puhkus oli raske. Nagu puhkused ikka. Olime nädala Lõuna-Rootsis ja külastasime Per`i perekonda. Käsime külas emal ja isal, õel, tädil, kohtusime vanaisa ja vanaemaga ning kõigi Per`i õdede ja vennaga. Nende  elukaaslaste- ja lastega.  Sõime jõime, mängisime kaarte ja loomulikult golfi. Isegi viimasel puhkuse päeval, käsime hommikul mängimas, enne õhtust lendu. Vot see oli tõeline HardCore golf. Vihma sadas nii mis jube,  kõik olime läbimärjad ja tilkusime igast otsast. Usalda veel ilmajaama. Alles 4 auku enne mängu lõppu läks ilm ilusamaks ja päike hakkas pilvemüüri tagant välja piiluma.
Koju jõudsime hilja. Kell 12 sai surmväsinult voodisse heidetud, aga und ei tulnud. Kõik sündmused keerlesid silme ees ja mõtted uitasid omasoodu. Lõpuks ikka uinusin
Esmaspäev 16 sept.
Hommikul kell 6 oli mul äratus. Per pidi alles kella 11 tööle minema ja jäi mõnusalt põõnama. Peale tööd käisin poes ja siis koju. Kodus kastsin lilled, rääkisin isaga skype`is, pakkisin kohvri lahti, panin pesu pesema. Korjasin pesu kuivatusrestilt ja pann kappi. Tegin süüa, vahetasin voodi pesu, panin pesu kuivama. Per tuli koju sõi kõhu täis. Koristasime köögi. Pugesin voodisse. Lugesin ühe peatüki raamatut. Per samal ajal pakkis kohvri lahti käis pesemas ja kell 21.30 tuli kustu ja magama.
Kolmapäeval (18 sept) saabus meile jälle tükike mööblit. Seekord oli kirjutuslaud. Kohale toimetamise firma aitas kõik kastid kenasti ülesse tassida ja meil ei jäänud muud üle kui lihtsalt laud kokku panna. Oi kuidas see mulle meeldib. Klaas veini ja muud kui kruvid ja tüübeldad. See tükk siia ja teine sinna ja silmnähtavalt asi edeneb. Kell 21.30 oli meil kirjutuslaud koos.
Ülejäänud nädal möödus kiirelt. Reedel sain linnas Tinaga kokku. Tegime tüdrukute õhtu. Istusime pubis ja laterdasime ikka päris korralikult. Pärast jalutasin koju. Nii mõnus! Ma elan keskusest jalutamiskaugusel!
Nädal 39
Mitte midagi huvitavat pole meil siin juhtunud. Välja arvatud veidrad unenäod aga enamusi ma enam ei mäleta. Elame ainult teiste pöörastele käekäikudele kaasa.  Neljapäeval 26 september sadas meil esimest korda lund. Esimene lumi. Isegi tuiskas veidi, aga maapind oli ikka veel nii soe et kõik sulas kohe ära.  Aknast välja vaadates tekkis täielik jõulutunne.
Nädalavahetus oli mõnus chill. Laupäeval käsime korterisse asju ostmas ja õhtul tegime Tina ja Kennethiga filmi õhtu. Pühapäeval saime plägatibidega Mari juures kokku. Küll see Skype on ikka tore asi!


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home