Monday, September 02, 2013

Raamaturiiulid ja diivan

Esmapäeval,  (26 august) saabus mööbel.
Kirjas oli et 9-17 vahel toimetatakse koju ja eelnevalt helistatakse ja siis kell 14.30 helistati Per`ile, et olete kodus? Me 10 min pärast tuleme. No mida asja??!. Per ütles, et me töötame ja ei saa kohe ju tulla. Transamees oli vastanud, et tema töötab ka ja kui ei saa siis viivad mööbli tagasi Umeåsse. No ma siis põrutasin kell 14.30 minema ja olin kell 15 Skellefteas. Kell 15.05 helistas Per ja ütles et auto on kohal, et mingu ma ja võtku kaup vastu. No läksingi. Kokku sain viis pappkasti. Kaks väikest 10 kg, kaks pikka (raamatukapi küljed) 20 kilost ja ühe 40 kg diivani. Võtsin need üksi auto pealt vatsu ja panin maja seina äärde. Auto oli nii suur, et ei saanud maja ette sõita muidu oleks kõrvalmaja rõdu maha sõitnud. Pakid vastu võetud andsin allkirja ja siis oligi kõik. Head aega! Jättis mu sinna üksinda maja äärde nende pakkidega seisma. Ei mingit abi pakkumist. Oleks võinud aidata siis kas või trepikota pakid viia. Ei. Mitte midagi. Tarisin siis neli kergemat pakki korterisse ja jäin diivani paki kõrvale Per`i ootama. 30 min hiljem oli ka diivan kenasti korteris.
Teisipäeva hommikul sai Per trahvi.  Meil on kaks autot ja üks parkimiskoht, siis kaks autot sina kuidagi ära ei mahu. Muidugi võiks ehitada nari süsteemi, et siis saaks parkida teisele korrusele. Seniks oleme parkinud teise auto, ehk siis Per on parkinud oma auto külaliste parklasse. Kuskil kaks nädalat tagasi, Tina hoiatas meid, et ta sai trahvi selle eest et parkis külaliste parklas.  Me muidugi arvasime, et aega on selle kiire asjaga, et enne talve tulekut üritame teise parkimiskoha ka sebida. Aga jah, saime trahvi 400 krooni.
Teisipäeval olin tööl kuni kella 17.30. Meil oli konverentskõne Kanadakatega. Kui töölt koju hakkasin minema oli karjääri tõkkepuu all ja minu pult ei töötanud. Istusin ja ootasin seal 2 min kui tuli teine auto ja sain koju lipsata.
Õhtul käsin jalutamas oma maja lähedal ja mõtlesin et hüppan metsa ja kontrollin kas äkki on seeni ja oligi! Seened on nüüdseks kenasti marineeritud. Sain ühe pisikese purgi täie. Sibulat ja porgandit on purgis sama palju kui seeni J
Neljapäeval tormasin pärast tööd golfi trenni. Nimelt kevadel kui tegin algaja kursuse läbi siis treener ütles et suve lõpus võime veel ühe tunnikese teha ja vaadata mis vajab veel harjutamist. Sain mõned väga kasulikud meeldetuletused ja pärast treeningut läksime mängima ja kohe hoopis teine asi.
Reedel käsime linnas Toidu Messil. Seda korraldatakse siin iga aasta suve lõpus. Jalutasime  sinna ja tagasi. Mina maitsesin kõike mis messil aga maitsta pakuti. Lõpuks otsustasime süüa suitsetatud põhjapõdra lihaga kebabi rullli, muidugi kebabi asemel oli põhjapõdra liha. Väge hea.
Nädalavahetusel oli Per tööl, nii et mina sain kodus hommikul kaua põõnata. Pärast Per`i tööd käsime golfi mängimas ja tegin oma elu parima mängu. Ilmselt oli neljapäevasest treeningust kasu.

Järgmine nädal tuleb töö juures põnev.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home