Sunday, March 10, 2013

Ebaaus


Krt, krt, krt, krt, krt, krt, sa vana raisk ja veel üks krt. Nüüd vist aitab?. Ei, ei aita. Raisk, raisk, raisk!
No ma ei või ma ei saa! See on nii ebaaus raisk! Apppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Korterijaht. Me siis oleme rohkem kui 6 kuud otsinud endale korterit, edutult ja siis tuleb keegi suvaline uus töötaja ja leiab endale korteri linnaosas kus on meie lemmik asukoht ja saab selle korteri veel üliodavalt. Raisk!
Neljapäeval tuli Per töölt koju ja teatas et tema uus töökaaslane, kes on siin elanud nüüd 1 kuu ostis endale Skellefteasse korteri, sinna linaossa, kus mina väga tahaksin korterit saada. No kuidas on see võimalik? Ma kontrollin iga päev maaklerite kodulehekülge ja siis korra või kaks ka erakuulutuste lehekülge. Ja just nüüd, see nädal, kui mul on tööl olnud väga kiire ja ületunnid, ning koju jõudes ei viitsi arvutit lahti teha pani üks vanataat kuulutuse et müüb korterit ja kellel polnud õrna aimugi turuväärtusest. Ta müüs kolme toalise korteri 280 000 seki eest kui viimane korter mida meie proovisime samas linnosas osta , kerkis hind kuni 480 000 sek. See korter oleks pidanud minule saama! Me oleme nii palju aega ja närve selle peale kulutanud, et varsti enam ei jaksa. Miks, miks, miks? See on nii ebaaus!
Õhtul valasin oma pahameele välja golfipallidel, järjekordne golfitreening seljataga.
Rootsis on võrdõiguslikus ja mingit erilist naistepäeva tähistamist siin ei toimu. Iga naine võib endale ise lilled osta. Mina hakkasin see aasta juba varakult rääkima et reedel on naistepäev ja kui tore traditsioon see ikka on, et tuuakse lilli ja soovitakse head naistepäeva jne. Ning jutust oli kasu. Reedel ootas mind kodus potililleke ja õhtul kokkasime head paremat süüa.
Laupäeval sain esimest kord selle talve jooksul lumelaua alla, seda küll  ainult 10 minutiks aga siiski. Käisime laupäeval kohalikul mäenõlval , et Per saaks lumelauda proovida. Kahjuks olid kõik lumelauad välja renditud.  Proovis siin minu lauaga ja üritasin teda nii palju juhendada kui oskasin. Kokku kuskil 1 tund mässasime. Aga see kohalik mägi ei ole hea algajale ja seega otsisime väikese, väikese lauge nõlva mis oli ainult 10 m pikk. Kantimist sai veidi harjutada,  aga sellise lühikese nõlva peal eriti lõbus pole. Kui ilma on, siis ehk järgmine laupäev lähme suurema mäe peale.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home